Thursday, November 22, 2012

Eye Exam

Imorgon ska jag äntligen gå till en optiker och göra en synundersökning. Jag har känt en längre tid att när jag ska läsa något, så kan jag inte hålla det för nära ögonen för då blir allting suddigt. Har ont i huvudet ibland också och det kan ev. bero på att jag ser dåligt. Märker även när jag ska måla naglarna t.ex. att det inte är lika lätt längre för synen räcker inte riktigt till. Så imorgon ska jag göra en synundersökning, det ska bli skönt att få svar på om jag ser dåligt eller inte. Ärligt talat blir jag nog förvånad om jag inte gör det måste jag säga. Vore skönt att få glasögon, jag kanske inte behöver dem jämt, men i alla fall när jag läser och sitter vid datorn och när jag gör saker som kräver bra syn på nära håll.


English: Tomorrow I'm finally going to an optician to do an eye exam. I have felt for some time now that when I'm reading something, I can't hold it to near my eyes because then everything gets blurry. I have headaches sometimes and I think that's because my vision is poor. I notices that when I'm painting my nails it's not so easy anymore becuase my vision isn't enought- So tomorow I'll be doing an eye exam, that will be nice to get an answer to if I see poorly or not. Honestly, I'll be surprised if my vision isn't poor I must say. it would be nice to get glasses, I may not need them all the time, but when Iäm reading and sitting at my computer and when I'm doing things that demands good near vision.

4 comments:

 1. Lycka till hos optikern =) finns så mycket snygga glasögon nu för tiden!! kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tack Nina! Ja det kommer nog bli svårt att välja vilka jag ska ha, men jag ska nog ha något kantiga, för jag har så runt ansikte så jag vill inte ha runda, men det ordnar sig nog. Känns både kul och spännande. :-) Kram!

   Delete
 2. Har haft glasögon i flera år ... numera efter mina operationer - starr - behöver jag bara när jag läser och jobbar. Mina beställde jag 4 dagar efter min tumör var borttagen - de fick ta hem bågarna från designern uppe i Stockholm - de kostade mig nästa 8.000 totalt,men jag tyckte jag värd det .. och jag stor trivs i dem. Tycker att glasögon gör ett ansikte intressant .. och skapar karaktär.
  Men det var enklare när jag behövde dem hela tiden, för då satt dom alltid på näsan - nu vet jag aldrig var jag har dem. *skrattar

  Har också runt ansikte ... och har brett ansikte - så det har varit svårt för mig att få bågar upp till 2 år sedan. Har alltid fått köpa herr bågar och snygga sådana.

  Du kommer att bli snygg i de rätta bågarna .. med din nya frissa och färg.
  Lycka till och välkommen i karaktärs klubben *ler

  Ger dig linken här också .. för du kan rösta från båda bloggarna.
  http://rodposse.com/2012/11/20/18th-challenger-fountain/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja det är viktigt att man trivs med sina glasögon. Jag håller verkligen med dig om att glasögon gör ett ansikte mer intressant och ger det karaktär. Jag ser fram emot att få mina.
   Känns som ett klassiskt besvär att man letar efter glasögon, sen brukar man kunna hitta dem uppe på huvet...hahaa....
   Tack så mycket!
   Jag försökte gå in på länken här också, men då blir det att jag måste logga in, eller så står det att jag redan gillat.
   Hoppas verkligen att du vinner ändå, din bild är grym!

   Delete

Kommentera eller fråga gärna! Please comment or ask questions!